Werken bij

Coppa is een resultaat gedreven organisatie. Dit betekent dat het ons niet uitmaakt waar en wanneer onze medewerkers op hun productiefst zijn, dat bepalen zij zelf; het gaat altijd om het te bereiken resultaat. Onze professionals kunnen zelf hun dagelijkse prioriteiten stellen en hun tijd optimaal indelen. Coppa hecht zeer veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé-leven; dit kan voor iedereen anders zijn, hier spelen we dan ook graag op in. We proberen het aantal gereden kilometers tot een minimum te beperken en zeker om nutteloos wachten in files te vermijden; niet alleen omdat we ons steentje bij willen dragen aan het milieu maar ook omdat we wel wat beters te doen hebben. Thuis werken is uiteraard een groot goed voor onze medewerkers, onze technische infrastructuur is hier volledig op ingericht. Dit neemt niet weg dat wij natuurlijk maximaal zichtbaar voor onze klanten willen zijn. Dit zullen we dan meestal wel zo inrichten dat we op de klantlocatie vroeg of laat beginnen en weer vroeg of laat weggaan; dit om onze bijdrage aan het fileleed te minimaliseren. Onze consultants zijn dan ook terecht Green Consultants te noemen.

Wij zijn op zoek naar plezier, ambitie en professionaliteit! Zijn dit kernbegrippen die jij in je baan zoekt? Misschien is Coppa dan iets voor jou… Wij zijn een ambitieuze en groeiende organisatie. Wij zoeken mensen met een grenzeloze ambitie, die het maximale uit zichzelf en hun collega’s willen halen. Maar, het hebben van plezier in je werk als echte professional staat bovenaan.

Wij investeren continu in opleidingen en trainingen om voorop te blijven lopen in ons vakgebied. Als je bij ons in dienst komt volg je bijna een maand lang ons intensieve inwerkprogramma; dit zorgt voor een vliegende start binnen Coppa.

Business Consultants

Al onze business consultants hebben minimaal een universitaire opleiding genoten en zijn stuk voor stuk bijzondere mensen met een eigen kijk op de wereld.

Consultant

Je hebt al enkele jaren ervaring met inkoop of logistiek. Projectmatig werken is jouw tweede natuur en je gaat een nieuwe uitdaging niet uit de weg. Je krijgt direct veel verantwoordelijkheid terwijl de ondersteuning door onze ervaren consultants nooit zal ontbreken. Je wordt primair ingezet in de markt waarin je goed bekend bent. Je kan goed omgaan met de druk om op de juiste momenten de juiste prestaties neer te zetten. Vanuit een gezonde dosis eigenwijsheid weet je de juiste draai aan je eigen projecten te geven.

Senior Consultant

Je bent een adviseur in hart en nieren en jij bent bekend met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van inkoop of logistiek. Jij zoekt een omgeving waar je jouw visie vorm kunt geven door het ontwikkelen van nieuwe producten en dienstverlening in een marktgebied dat je als gegoten zit. Als Senior Consultant binnen Coppa wordt er van je verwacht dat je samen met een van de partners de leiding neemt bij het ontwikkelen van oplossingen voor de problemen die onze klanten ervaren. Daarnaast spreekt het voor zich dat je zowel projectteams aanstuurt als onze consultants begeleidt op projecten.

Interim professionals

Voor interim professionals geldt dat er een onderscheid is tussen professionals die werken in de publieke sector en in de private sector. Met name de werkwijze binnen deze twee sectoren is dusdanig verschillend dat wij twee verschillende typen professionals zoeken. Voor beide groepen geldt dat je minimaal een HBO opleiding hebt afgerond.

Als interim professional beschik je over meer dan 5 jaar relevante werkervaring in een marktgebied. Je wordt gevraagd om je specialistische kennis, bent in staat om je de organisatie van de opdrachtgever heel snel eigen te maken waardoor je direct inzetbaar bent. Je hebt daarmee ook een duidelijke keuze voor jezelf gemaakt in welk marktgebied je het beste tot je recht komt en waar je je als een vis in het water voelt. Je bent gewend om met omzettargets om te gaan en hebt een goed ontwikkeld gevoel voor relatiebeheer.

ZZP-ers

Je hebt minimaal 10 jaar ervaring in een specifieke sector op het gebied van inkoop en logistiek. Je hebt je ontwikkeld tot een specialist waarvan er maar een paar in Nederland te vinden zijn. Je draagt zelf zorg voor je verdere opleiding en ontwikkeling. Je bent ondernemend en daarom ben je ook voor jezelf begonnen. Onze opdrachtgevers waarderen je om je specialistische kennis die je graag bij grote organisaties wilt toepassen. Door onze mantelovereenkomsten met grote organisaties in zowel de publieke als de private sector is het voor jou interessant om je aan te melden voor mogelijke opdrachten.

Laatste nieuws

Symposium over het landelijk Implantatenregister

Op dinsdag 30 januari jl. organiseerde de NVZ samen met het Westfriesgasthuis het symposium over het implantatenregister (LIR) dat per

10 oktober 2017: Inkoop in de Zorg Dag

De zorg is in verandering en inkoop kan daar een enorme bijdrage in leveren. De middelen van inkoop zijn echter

Coppa en CBP gaan samen verder!

Beide organisaties zijn deskundig in inkoopadvies in hun specifieke markten. Coppa is vooral actief in de zorg en CBP bij gemeenten.

Laatste blogs

Gratis spendanalyses!

Contractmanagement in het Sociaal domein

12 gemeenten in Gelderland hebben hun krachten gebundeld om het Sociaal

Have a little faith in me

In een wereld waarin klanten en leveranciers steeds makkelijker op afstand