Visie

Inkoopadvies nodig? Coppa staat voor resultaatgericht adviseren. Datgene wat wij onze opdrachtgevers aanbevelen is ook datgene wat wij in de praktijk kunnen realiseren. Dus geen wollige verhalen met loze beloftes maar heldere aantoonbare resultaten.

Wij willen de beste zijn in inkoop & logistiek op de markten waarin wij optreden en wij weten dat consultants kennis moeten hebben van de markt waarin zij opereren. Inkoop en logistiek bezien wij als onderdeel van het grotere geheel waar de klantorganisatie zich op focust. Onze inbreng zorgt er altijd voor dat de primaire doelstellingen van onze opdrachtgevers beter gerealiseerd kunnen worden.

Coppa is toonaangevend in haar vakgebied. Dit doen wij door te werken met de beste professionals en ervoor te zorgen dat onze kennis relevant en actueel is. Wij vragen dan ook veel van onze professionals; naast een opvallende gedrevenheid bij klanten eisen wij van onze mensen dat zij het beste uit zichzelf en hun omgeving halen. Op deze wijze kunnen wij onze klanten het beste bieden. Wij streven er dan ook naar om toonaangevend te zijn door klanten meer te bieden dan zij verwachten. Wij willen graag boven verwachting presteren. De klant zal dit merken en kan ons hierop beoordelen.

Wij kennen een duidelijk onderscheid tussen business consultants en interim professionals. Voor beide groepen geldt dat zij diepgravende kennis moeten hebben van hun vakgebied en van de markt waarin zij opereren. Het onderscheid wordt bepaald door het type projecten dat zij uitvoeren en door het bij die projecten passende profiel. Een interim professional beschikt over meer dan 7 jaar relevante werkervaring in zijn marktgebied, wordt gevraagd om zijn specialistische kennis, heeft al van alles meegemaakt en is direct inzetbaar in de operatie. Business consultants worden geroemd om hun veranderkracht, consultancy skills, snelheid van denken en handelen, grenzeloze hoeveelheid energie en niet te vergeten: focus op het project dat zij uitvoeren voor de klant.

Met deze visie bieden wij onze medewerkers een prettige, leuke en professionele werkomgeving met uitdagende opdrachten. Hierbinnen kunnen zij hun eigen ambitie optimaal vorm geven en de beste resultaten voor onze klanten realiseren.

Laatste nieuws

Symposium over het landelijk Implantatenregister

Op dinsdag 30 januari jl. organiseerde de NVZ samen met het Westfriesgasthuis het symposium over het implantatenregister (LIR) dat per

10 oktober 2017: Inkoop in de Zorg Dag

De zorg is in verandering en inkoop kan daar een enorme bijdrage in leveren. De middelen van inkoop zijn echter

Coppa en CBP gaan samen verder!

Beide organisaties zijn deskundig in inkoopadvies in hun specifieke markten. Coppa is vooral actief in de zorg en CBP bij gemeenten.

Laatste blogs

Gratis spendanalyses!

Contractmanagement in het Sociaal domein

12 gemeenten in Gelderland hebben hun krachten gebundeld om het Sociaal

Have a little faith in me

In een wereld waarin klanten en leveranciers steeds makkelijker op afstand