Continue Spend Benchmark

Wij constateren dat veel inkopers aan het werk gaan met gedateerde inkoopmanagement informatie. Met veel kunst en vliegwerk wordt één keer per jaar een inkoop spendanalyse gemaakt. Het probleem waarmee inkopers geconfronteerd worden zijn als volgt samen te vatten:

1. De interne klant herkent zijn spend niet omdat deze gedateerd is;

2. De geïdentificeerde besparingen op basis van de benchmark zijn niet meer realistisch omdat de marktomstandigheden ondertussen gewijzigd zijn.

Coppa heeft hiervoor de oplossing ontwikkeld. Wij bieden u een inkoopspendrapportage aan die dagelijks bijgewerkt wordt. Deze tool (Vendorlink) is makkelijk benaderbaar via internet en mag door een onbeperkt aantal gebruikers geraadpleegd worden. Op het moment dat u een benchmark nodig heeft dan vraagt u een actuele benchmark voor de betreffende inkoopcategorie op.

Wat krijgt u?

1. Wij richten de spend rapportagetool voor u in op basis van standaard inkoop productcategorieën toegesneden op de zorg.

2. Dagelijks wordt de spend rapportagetool gevuld met actuele spenddata.

3. U heeft inzicht in:

  • Omzet per leverancier;
  • Omzet per kostenplaats;
  • Omzet per productcategorie;
  • Omzet per artikel;
  • Contract compliance;
  • Spendontwikkeling per periode;
  • Status van afhandeling van inkoopfacturen per factuur;
  • In de status van orders.

4. Up-to-date benchmark per productcategorie voorzien van een besparingspotentieel.

5. Alles wat u verder van een spendrapportage mag verwachten op basis van standaardrapportages en de mogelijkheden tot downloaden en bewerken in Excel of afbeeldingen ten behoeve van presentaties.

Wat moet u er voor doen?

Niets anders dan contact opnemen met Bas Bouwman via bas.bouwman@coppa.nl of bel 085-0410050.

Wat kost het?

Prijs van de service: met genoegen bieden wij u na een persoonlijke kennismaking, vrijblijvend, onze scherpe maandelijks tarief aan.

Waarom Coppa?

Coppa heeft een groot aantal klanten in de zorg en beschikt daardoor over zeer veel relevante benchmark informatie. Bij het ontwikkelen van onze benchmark informatie gaan we vertrouwelijk om met specifieke klantinformatie.

Toelichting Continue Spend Benchmark

Het ultieme gevoel van controle over uw inkoopmanagement informatie en benchmarking. Lees hierover onze toelichting Continue Spend Benchmark: Toelichting Continue Spend Benchmark Coppa – 19 mei 2016

 

Laatste nieuws

Symposium over het landelijk Implantatenregister

Op dinsdag 30 januari jl. organiseerde de NVZ samen met het Westfriesgasthuis het symposium over het implantatenregister (LIR) dat per

10 oktober 2017: Inkoop in de Zorg Dag

De zorg is in verandering en inkoop kan daar een enorme bijdrage in leveren. De middelen van inkoop zijn echter

Coppa en CBP gaan samen verder!

Beide organisaties zijn deskundig in inkoopadvies in hun specifieke markten. Coppa is vooral actief in de zorg en CBP bij gemeenten.

Laatste blogs

Gratis spendanalyses!

Contractmanagement in het Sociaal domein

12 gemeenten in Gelderland hebben hun krachten gebundeld om het Sociaal

Have a little faith in me

In een wereld waarin klanten en leveranciers steeds makkelijker op afstand