Mooi contract voor verband en gipsverband

Toegevoegd op 09-06-2017 15:08:48 | Door paul-gelderman

Iris Spanjer (interim inkoopprofessional Coppa) heeft een zorginstelling geholpen om te komen tot een nieuw contract voor verband en gipsverband.

De zorginstelling had achttien leveranciers voor de levering van verband en gipsverband. De doelstelling van de zorginstelling was haar totale assortiment onder te brengen bij één tot drie leveranciers. Uitgangspunten bij het contracteren van een leverancier was het inkopen van een kwalitatief hoogstaand productassortiment tegen een concurrerende prijsstelling. Hierbij was voor de zorginstelling samenwerking en overleg met de leverancier en scholing van groot belang.

Het wond- en basisverband gaat de komende jaren geleverd worden door één leverancier, de besparing voor de zorginstelling is bijna 50 %!!!!! Het gipsverband zal ook geleverd worden door één leverancier, wat een besparing van 23 % oplevert.

Het inkooptraject heeft een vermindering van het aantal leveranciers, kwalitatief hoogstaande producten en een aanzienlijke besparing opgeleverd.

Geen | THEMA: | PROJECT :

Paul Gelderman

Paul is partner bij Coppa en heeft een onconventionele aanpak bij zijn klanten. Hij is wars van regeltjes en vastgeroeste patronen. Raden van Bestuur, directie en management krijgen van Paul altijd de waarheid te horen; hij windt er geen doekjes om. Toch weet hij met bestuursleden, directeuren en artsen altijd een persoonlijke klik te realiseren. Een ding is zeker; waar Paul met zijn team een opdracht uitvoert gaat wat veranderen! +31638820035