10 oktober 2017: Inkoop in de Zorg Dag

Toegevoegd op 20-07-2017 09:47:59 | Door bas-bouwman

De zorg is in verandering en inkoop kan daar een enorme bijdrage in leveren. De middelen van inkoop zijn echter beperkt en een hoofd inkoop moet slimme keuzes maken hoe om te gaan met de schaarse inkoopcapaciteit. Door de inzet van services en oplossingen die anderen al bedacht hebben kunnen inkopers hun slagkracht vergroten.

Het leren van anderen en oplossingen kunnen toepassen in uw instelling staat centraal op deze inkoop in de zorg dag.

Drie partijen (Coppa, Proquro en Negometrix) actief in het inkooplandschap in de Nederlandse zorg willen u meenemen in de oplossingen die vandaag de dag beschikbaar zijn, onderbouwd door concrete praktijkervaringen van de zorg uit de zorg.
Het event vindt plaats op dinsdag 10 oktober 2017 in Hilversum.

De voorbereidingen zijn nog in volle gang en we zullen spoedig het programma bekendmaken. Wilt u als eerste op de hoogte gehouden worden van dit evenement? Laat uw e-mailadres dan achter op www.inkoopindezorgdag.nl.

Dus reserveer de datum alvast in uw agenda en houdt uw mailbox in de gaten voor updates.
https://inkoopindezorgdag.nl/

Geen | THEMA: | PROJECT :

Bas Bouwman

“Ik wil de zorg voor ons allen elke dag een beetje beter maken en betaalbaarder houden. Inkoop is daarbij mijn platform” Bas Bouwman is partner en oprichter van Coppa Consultancy, een inkoop en logistiek adviesbureau met een sterke focus op inkoop in de zorg en gemeenten. Bas’ persoonlijke aandachtsgebieden zijn: strategic sourcing in de zorg, maatschappelijk verantwoord inkopen en contract compliancy. Bas publiceert ook regelmatig op zijn blog www.basbouwman.nl.