Europese aanbestedingen

Coppa verzorgt de gehele Europese aanbestedingen voor haar opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn Rijksoverheden, gemeenten, universitaire medische centra en publieke instellingen. Ons doel is daarbij om rechtmatig en doelmatig hand in hand te laten gaan. Wij vervullen de rollen van inkoopadviseur, projectleider en onze juristen kunnen u van juridische ondersteuning voorzien.

Inkoop adviseurs die bij Coppa werken hebben allemaal een specialisatie ontwikkeld op een bepaald inkoopcategorie zoals ICT, schoonmaak, voeding, HR en beveiliging. Op die manier kunnen wij de expertise van Europees aanbesteden koppelen aan kennis van markten en fungeren onze inkoopadviseurs als een echte gesprekspartner voor onze opdrachtgevers.

Heeft u vragen over Coppa, Europese Aanbestedingen neem dan contact op met Bas Bouwman, 06 51195907 of stuur een email naar bas.bouwman@coppa.nl.

Deel uitmaken van ons team professionals? Neem dan contact op met Iris Gebbing 06 19423887 of stuur een email naar iris.gebbing@coppa.nl

Laatste nieuws

Symposium over het landelijk Implantatenregister

Op dinsdag 30 januari jl. organiseerde de NVZ samen met het Westfriesgasthuis het symposium over het implantatenregister (LIR) dat per

10 oktober 2017: Inkoop in de Zorg Dag

De zorg is in verandering en inkoop kan daar een enorme bijdrage in leveren. De middelen van inkoop zijn echter

Coppa en CBP gaan samen verder!

Beide organisaties zijn deskundig in inkoopadvies in hun specifieke markten. Coppa is vooral actief in de zorg en CBP bij gemeenten.

Laatste blogs

Gratis spendanalyses!

Contractmanagement in het Sociaal domein

12 gemeenten in Gelderland hebben hun krachten gebundeld om het Sociaal

Have a little faith in me

In een wereld waarin klanten en leveranciers steeds makkelijker op afstand